Om meg.

  image1

Hei! Jeg heter Julianne, og jeg kommer fra byen lengst nord i Nordland som heter Narvik. Her er jeg født og oppvokst, men flyttet meg sørover i landet da jeg fyllte 18. Her nede har jeg jobbet og tatt meg en utdannelse innenfor samfunnsvitenskap og drømmer om en karriere hvor jeg får lov til å utforske og stimulere nysgjerrigheten min på fulltid. Ennå er jeg student, og jeg elsker å få lov å bruke hverdagene mine på å lære nye ting.

Etter fire år i Oslo og to år i Tønsberg, fant jeg lykken hos en skjeggete mann i Kongsberg. Hit flyttet jeg for et år siden og nå bygger vi hus som skal stå ferdig til sommeren. Den brune labradoren vår heter Balder og er en veldig snill gutt som er tidvis sjenert og rampete.

Jeg brenner veldig for en verden der mennesker lærer seg å se ting fra langt flere perspektiver enn det vi allerede gjør. Dette er noe jeg lærer hver dag gjennom studiet og har gitt meg mye personlig vekst. Gjennom perspektivmangfold lærer vi forståelse, hvilket er av min forhåndsoppfatning at eliminerer mange fordommer.

Når jeg ikke studerer tilbringer jeg mye tid på kjøkkenet, hvor fokuset mitt er hjemmelaget mat med mye smak og mye god næring. Jeg er også veldig glad i gjenbruk og tar gjerne utfordringen om å lage en gråstein om til gull. Kjæresten min har også fått øynene opp for gjenbruk og vi har satt oss som mål å kjøpe flesteparten av møblene til huset vårt brukt. Og vi er begge rockfrelste, noe som ofte kommer til uttrykk gjennom stil og omgangskretsen vår.

Jeg har veldig mange gode venner. Dessverre bor majoriteten av disse på steder hvor jeg ikke får sett dem hver dag, men vi er flinke til å holde kontakten. Likevel er ikke dette alltid så lett i en travel studiehverdag. Derfor slår jeg to fluer i en smekk og holder venner og familie oppdatert gjennom å tilfredsstille en evigvarende skrivekløe.

Stikkord som beskriver meg: nysgjerrig, galgenhumor (evig nordnorsk), glad, kreativ, tedrikker, kaféelsker, familiekjær, følsom, undrende, engasjert, distré, temperament, svevende og eksentrisk.

Håper du ønsker å følge meg og mitt. Klem fra Julianne.