_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Sånn som er fint på en lørdag.

Starte morgenen med en pulsøkt (som innebar dansing, noe jeg ikke er helt drevet i), og spise en god frokost i sofaen med Håvard mens vi ser på Dr.Who på Netflix._DSC1754 Drikke karamellte som jeg fikk i adventskalenderen og vanne avocadoplantene som har vokst noe veldig siden jeg satte dem i vann før 17.mai(!). _DSC1746 _DSC1747 _DSC1748_DSC1745 _DSC1744 _DSC1743 Vanne tulipanene som jeg dessverre hadde glemt å vanne for et par dager siden.. _DSC1753_DSC1752 Men som fremdeles er ganske fine, spør du meg! _DSC1749 Se på loppisklokka som ikke går, og tenke at jeg har all verdens med tid i dag. _DSC1750 Og nyte at vi går lysere tider i møte mens jeg ser på den fine utsikten vi har og planlegger ukedagene mine i planleggeren til Bjørg Torhallsdottir. _DSC1755 Og deretter fordype meg litt i sosiologiske tenkemåter som er kjedelig og interessant på samme tid. Kjedelig når det er tørt og interessant når jeg klarer å prosessere det som står. _DSC1757 Og høre på podcast av radioresepsjonen mens min kjære parterer en landkylling fra Stange til kveldens Coq au vin.

Jeg tenker at denne lørdagen blir fin :)

 

Januar

Romersk krigermat.