Sånn som er fint på en lørdag.

Starte morgenen med en pulsøkt (som innebar dansing, noe jeg ikke er helt drevet i), og spise en god frokost i sofaen med Håvard mens vi ser på Dr.Who på Netflix._DSC1754 Drikke karamellte som jeg fikk i adventskalenderen og vanne avocadoplantene som har vokst noe veldig siden jeg satte dem i vann før 17.mai(!). _DSC1746 _DSC1747 _DSC1748_DSC1745 _DSC1744 _DSC1743 Vanne tulipanene som jeg dessverre hadde glemt å vanne for et par dager siden.. _DSC1753_DSC1752 Men som fremdeles er ganske fine, spør du meg! _DSC1749 Se på loppisklokka som ikke går, og tenke at jeg har all verdens med tid i dag. _DSC1750 Og nyte at vi går lysere tider i møte mens jeg ser på den fine utsikten vi har og planlegger ukedagene mine i planleggeren til Bjørg Torhallsdottir. _DSC1755 Og deretter fordype meg litt i sosiologiske tenkemåter som er kjedelig og interessant på samme tid. Kjedelig når det er tørt og interessant når jeg klarer å prosessere det som står. _DSC1757 Og høre på podcast av radioresepsjonen mens min kjære parterer en landkylling fra Stange til kveldens Coq au vin.

Jeg tenker at denne lørdagen blir fin :)