Et av mine fineste vintagefunn.

I sommer var jeg og Håvard en uke i Rethymno på Kreta. Bare oss to. Selv om jeg synes det er veldig deilig å ligge på stranden blir jeg svært rastløs etter bare noen dager. Jeg må gjøre noe. Et eller annet. Se, smake, lukte, lese, oppleve, nyte. Og det er begrenset hvor mye jeg får opplevd når jeg ligger på stranden. Så hver dag tok vi bussen til gamlebyen. Yrende folkeliv, dog veldig mye turister. Men av og til fant vi noen avstikkere hvor det ikke var så mye folk. Skjulte perler av restauranter, kafeer, barer eller butikker. Stort sett var det bare de samme butikkene, med de samme souvernirene, men så skjøt vi gullfuglen og fant en vintagebutikk. Vintage i ordets rette betydning. Du og du, her var det fullt av skatter! _DSC0141 Et av funnene mine var denne kjolen. Jeg prøvde mange kjoler, og jeg tenkte umiddelbart at denne ikke kom til å sitte fint på meg. De fleste kjolene var nemlig så utrolig små på størrelsene. Jeg tror de greske damene må ha vært veldig små da disse kjolene var på moten. Men da jeg kom ut av prøverommet sa H til meg at denne satt som et skudd. Den burde jeg ha. Det samme sa dama i butikken. Og jeg var enig. Den var så lett og fin. Så jeg betalte og gikk ut av butikken med kjolen på.

_DSC0139  _DSC0138 Da jeg prøvde den hadde den et sort belte med sløyfe på i livet. Men den var dessverre ikke til salgs. Så jeg er ennå på leting etter det perfekte midjebeltet. Jeg er ikke så glad i belter i livet, men denne ble liksom ikke komplett uten. _DSC0142 Ermene på kjolen er nok beregnet for en dame med veldig slanke overarmer. Jeg får ikke knappene helt igjen. Men det gjør ikke noe, for resten av kjolen er så fin. _DSC0144 Jeg gleder meg til sommeren når jeg kan gå med bare bein, rødlakkerte negler og rød lebestift. Kanskje en liten sløyfe i hestehalen? De fineste plaggene i garderoben min er vintage.

Har du noen vintagefunn du er spesielt glad i?

I helgen skal vi spise tapas, rydde leiligheten til fotografering på mandag, ha besøk og lage vårruller. Det blir fint. Ønsker deg en god helg <3