_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Fastelavensfint. En historieleksjon og svært gode vårruller.

Fastelaven, i ordets rette betydning, betyr "kvelden før faste" og er innledning til den lange fasteperioden mot påske. Slik vi kjenner den i Norge blir kristne og hedenske symboler brukt om en annen. Langfasten varer frem mot påske som er av kristen karakter, men ulike innslag; som for eksempel fastelavensris, har sin opprinnelse i hedensk tradisjon. _DSC0165 I helgen var leiligheten vår et eneste stort kaos, og vi hadde verken planer om å ikke spise før solen går ned, ei heller pynte kvister med fjær for å vekke unge kvinners fruktbarhet. Men vi hadde fastelavensboller med krem. Camilla og TG sørget for bollene mens jeg og H endevendte leiligheten før fotografen skulle komme mandag. Selv om det ikke hadde noe som helst med hedensk eller kristen tradisjon å gjøre, så var vårruller på sin plass (vi går jo mot vår, sant?). _DSC0168 Vårruller er en sosial rett hvis man har ulike dipsauser. Hjemmelaget såklart. Oppskrift kommer! _DSC0170 Nå står nybakte knekkebrød (uten mel og gluten) for tur og en liten episode av Girls før jeg kryper opp i senga med de store, nye hotellputene vi kjøpte til fotograferingen (frynsegoder), og den skjeggete mannen min. Småstore gleder.

Ha en nydelig kveld.

//Julianne//.

Smak av vår.

Lørdag gjennom mobilen