_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Fint.

49e397449f0a79cb1e2e6fa14263815e Sånn som er fint nå:

- Styrketest sammen med treneren min og nye mål som motiverer. - Bowling med Håvard, Geir Ove og Øyvind. - Fredagstaco. Hjemmelaget krydderblanding og salsa. - Lunsj i solveggen med Lillian. - At Kåre åpner i morgen!! Endelig får jeg stamplassen tilbake! - Håvard kom hjem med tulipaner. - Søndagskaffe og aviser. - Varmegrader og bare asfaltflekker her og der. - Planting av vårens urter. - Armkrok og kyssing på kjæresten min.

Til helgetacoen.

Torsdagslista.