_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

I dag.

- titter jeg bort på de fine, påskegule tulipanene som ventet på benken da jeg kom hjem fra lang reise i går. (Forsinket fly, to timer på tog, 2km gåtur på glatt bakke med 18kg på ryggen.) Det var en så utrolig fin overraskelse som gjorde meg så glad så glad. _DSC0129 _DSC0132 - har jeg sovet helt til klokken 11(!) med alarmen på slumring. - har jeg tatt meg god tid til å gå gjennom kompetansemålene i det minste faget jeg har. - skal jeg gjøre noe husarbeid som har ligget på soverommet og ventet på meg i to uker (kremt). _DSC0135 - skal vi dra på besøk til Håvards foreldre for å gå gjennom ting de kaster ut nå når de skal pusse opp. Sikkert en gullgruve for oss som ikke planlegger å kjøpe inn så mye nytt til huset. - skal vi begynne å pakke ned til fotograferingen av leiligheten. - skal jeg kose meg med de nye utgavene av Bolig Pluss og BoligLiv. - skal snike inn en liten treningsøkt i kveld. _DSC0136

- skal prøve å fjerne denne setningen fra tavleveggen vår som kollegaen til H plasserte akkurat så høyt at jeg ikke når opp.

Hva skal din dag fylles med? Noe fint?

– Er du en sånn som liker å ligge med kvinner som ikke vil, du?

Hvorfor akkurat han..