I dag.

- titter jeg bort på de fine, påskegule tulipanene som ventet på benken da jeg kom hjem fra lang reise i går. (Forsinket fly, to timer på tog, 2km gåtur på glatt bakke med 18kg på ryggen.) Det var en så utrolig fin overraskelse som gjorde meg så glad så glad. _DSC0129 _DSC0132 - har jeg sovet helt til klokken 11(!) med alarmen på slumring. - har jeg tatt meg god tid til å gå gjennom kompetansemålene i det minste faget jeg har. - skal jeg gjøre noe husarbeid som har ligget på soverommet og ventet på meg i to uker (kremt). _DSC0135 - skal vi dra på besøk til Håvards foreldre for å gå gjennom ting de kaster ut nå når de skal pusse opp. Sikkert en gullgruve for oss som ikke planlegger å kjøpe inn så mye nytt til huset. - skal vi begynne å pakke ned til fotograferingen av leiligheten. - skal jeg kose meg med de nye utgavene av Bolig Pluss og BoligLiv. - skal snike inn en liten treningsøkt i kveld. _DSC0136

- skal prøve å fjerne denne setningen fra tavleveggen vår som kollegaen til H plasserte akkurat så høyt at jeg ikke når opp.

Hva skal din dag fylles med? Noe fint?