Lørdag gjennom mobilen

Klokken ti stod vi opp, spiste yoghurt med nøttemüsli og begynte å pakke ned ting og tang som ikke skal være med i leilighetsannonsen. Så vasket vi gulv, benkplater, hørte på Uriah Heep, Iron Maiden og gamle 70-talls klassikere mens vi satte på klesvask og vi gikk bestemte oss for å gå ut i sola. Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with m3 preset

Vi hadde tatt valentinesfeiringen på forskudd og hatt datenight kvelden før. Så vi gjorde ikke stort ut av dagen. Men gåtur trengte vi, alle tre. Så Balder ble med ut på en lang bytur i solen. Processed with VSCOcam with x1 preset Processed with VSCOcam with m3 preset Varm drikke hører til.  Processed with VSCOcam with hb1 preset Vi fikk også gjort litt vintage vindusshopping. Både hos Asvotorget og Alle Tiders (de beste bruktikkene jeg har vært innom noen gang. Ta turen dit en dag!) Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with lv03 preset Vi tok turen til byparken, hvor Balder ikke har vært siden han var to måneder gammel. Han ble fascinert av ender og svaner, og syntes det var utrolig stas å leke fritt på skaterrampene. Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Så gikk vi videre rundt i byen. Jeg elsker at det er så mange fine, gamle hus i Kongsberg. Der hvor jeg er vokst opp ble nesten alle de gamle trehusene ødelagt under krigen. Og historiehodet mitt forestiller seg alltid hvordan det så ut for hundre år siden. Hestene i gatene, herrene med hatt, kvinnene med kjoler, barn som løper rundt og leker og aktiv handel. Processed with VSCOcam with m3 preset Processed with VSCOcam with a6 preset På veien hjem dro vi innom Asiabutikken hvor vi kjøpte ingredienser til søndagens vårrullmiddag. Det er så fint å handle på Asiabutikken i sentrum. Jeg overhørte kunden før meg som ikke hadde nok kontanter på seg, hvor bestyreren sa "hvis du vil, kan du betale neste gang!". Tenk så fint at det enda finnes slik tillit blant mennesker.  Processed with VSCOcam with m3 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Da vi kom hjem lagde vi en sen lunsj/tidlig middag. Processed with VSCOcam with hb2 preset Senere på kvelden jobbet Håvard en liten time og jeg fikk besøk av Camilla som kom fra Tønsberg for å være over. Vi spiste smash, drakk cola zero og hjemmebrygget øl før vi tok tidlig kveld og sov som en stein. I dag skal vi fortsette å pakke, rydde og Camilla skal bake fastelavensboller.

Håper deres fastelaven er kjempefin <3 Smil!