Sånt som er fint akkurat nå.

Jeg har vært hjemme på vinterferie i stormfulle nord siden fredag. I morgen reiser jeg tilbake til min kjære.Stormen Ole har satt begrensninger på bildetaking, men vi har kost oss veldig inne mens ruskeværet har herjet ute. Jeg må innrømme at jeg blir litt værsjuk av og til. Jeg elsker å bo nede sammen med "søringan", men klimaet i nord er helt spesielt. Og det er alltid godt å komme "hjem". Om så bare for en liten stund. Det som har vært fint: _DSC0100 - Skravle og prate med familien rundt middagsbordet. - Høre vinden "røske tak" i husveggene mens vi sitter inne fremfor en tent peis. - Være hos besteforeldrene mine og hjelpe til å gå gjennom tingene de skal kaste før de selger huset. Legge beslag på noen gamle møbler som de synes for lengst er utgått på dato men som jeg ser stor verdi i. Både fordi jeg liker designet og fordi det er så fint å eie noe som minnner meg om to av de fineste menneskene jeg vet om. <3 _DSC0106 - Besøke lillesøster i Harstad, og se hvordan hun og kjæresten bor i den søte bygårdsleiligheten (som minner om en gammel Osloleilighet). - Spise engelsk frokost på De fire roser. Prate løst og fast om interiør, livet, jobb, fremtidsvisjoner og husprosjekt. - Bare være glad for å være i hverandres selskap, siden vi så sjelden ser hverandre. Det er så godt å ha en lillesøster som også er bestevenninne. Processed with VSCOcam with f2 preset - Spise en sen frokost bestående av sjokoladecroissant og fransk appelsinmarmelade (jøye meg, det blir rett på treningssenteret i morgen. Slik mat gir meg kviser!). - Hjelpe lillesøs å innrede stua. Det ble riktig så fint, spør du meg. vscocam-photo-2 - Høre på musikk. Særlig sånn musikk en blir i godt humør av. - Tenke at jeg en dag har lyst til å danse slik: - Våkne opp av at lille, ildrøde, skeive Ernst med to forlabber kortere enn bakbeina, hopper opp i senga og maler når jeg har lagt meg. - Få vite at Robert Plant kommer til Notodden Bluesfestival til sommeren! Hurra! - Vite at 2015 blir et musikkår for meg og Håvard. Jeg fryder meg!_DSC0123 - Vite at jeg skal hjem til kjæresten min i morgen. Og at nå begynner vi å gjøre klart til salg av leiligheten. Et steg nærmere husdrømmen.

<3