_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Smak av vår.

_DSC0174 _DSC0176_DSC0173 _DSC0177 _DSC0187 Stikkord: vinterferie. 5 grader i skyggen. Våt snø. gule påskeliljer på isblått soverom. Luftige bomullstrekk på senga. Pastellfarger mot friske, grønne planter. Nyvasket parkettgulv med grønnsåpe. Bytte ut interiøret litt etter litt til vårfargene som er pakket ned på loftet. Små drypp av vår her og der. Det er fint det!

 

Ting som gjør en glad: Lykke i en pakke. Vetle Eple.

Fastelavensfint. En historieleksjon og svært gode vårruller.