Stoffavhengighet, nye loppisfunn og kaffi.

_DSC0004I går dro jeg hjem litt tidlig fra skolen fordi formen var litt på hell. Det var ikke så ille at det ikke var galt for noe, for jeg rakk dealeren som er vår (nesten) nærmeste nabo og heter Asvotorget. Rett i stoffhylla for å grave etter stoff endte jeg opp med noen fantastiske kupp! Stoffabstinensene ble tilfredsstilt og jeg kunne gå hjem og puste med magen. _DSC0006 Jeg sendte bilde av det lille fjellet til svigemor hvor jeg presiserte at jeg måtte lure henne med på symøte. Svaret jeg fikk lød "Du verden..." Ja, svigemor. Dette er bare toppen av isberget. Du har ennå ikke sett innholdet i de tre (relativt store) koffertene i stua. Jeg påpeker det ytterlige ironiske faktumet at - nei, jeg har ikke symaskin. Men jeg er en kløpper på å skrape til meg det meste som finnes av stoff. Særlig de som viser meg vakre farger. _DSC0007 Jeg fant også en herlig nostalgisk kasserolle (det ble påpekt at jeg allerede har en som ligner, men nei Håvard. Den er ikke helt lik. Denne har to håndtak og ikke ett!). Den skal bli en heldig potteplantevakt til våren. _DSC0005 Denne lille vasen ble også med meg hjem. Med en liten grennellik ble den ekstra vårlig og fin. _DSC0008 Den yndige, smarte og vakre Ingvild bak bloggen "gladeting", redesigner barneklær og andre små manifakturer som er fine og praktiske bak sitt eget merke "Vetle Eple". Og nå har hun vært så snill og ville sy på min bestilling med disse stoffene som jeg sendte avgårde en i en liten Norgespakke istad. _DSC0001 _DSC0002 Jeg vil anbefale henne til alle som er på utkikk etter en fin liten oppmerksomhet til den som skulle trenge en liten sminkepung eller har en venninne som venter et lite nurk. Dessuten er hele dama fantastisk og skriver om alt som er fint i hverdagen. Og noen ganger fint om det som er vanskelig. _DSC0011 På veien fra postkontoret med bustete hår, kosebukse på og noe tunge øyelokk gikk jeg innom bakeriet og kjøpte meg en liten croissant. Jeg avlyste samtlige treningsavtaler ut uka før jeg reiser hjem på vinterferie og bestemte meg for at denne uka skal bestå av rolige dager med senkede skuldre. Er det ikke rart at når man bestemmer seg for ikke å være flink pike hver dag så blir dagene så mye mer innholdsrike? Herlig ironi. _DSC0012 _DSC0013 Nykvernet bartekaffe? Jatakk. _DSC0014_DSC0015 I går kjøpte jeg nye tulipaner da jeg innså at de forrige hadde gitt så mye av seg selv som de kunne. Vips, så ble det litt mer vårlig følelse i stua! Litt tidlig kanskje, men jeg har liksom aldri helt skjønt hvorfor ikke våren kan komme rett etter jul. Men med de friske fargene som matcher de fine stoffene tror jeg at våren offisielt har kommet til Kongsberg. Vi kan iallefall late som.

Ønsker alle som titter innom en nydelig tirsdag!