_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Til helgetacoen.

20150219-_DSC0022Her i heimen prøver jeg å lage det meste fra bunnen av. Mye fordi jeg synes det smaker bedre og mest fordi jeg synes det er gøy. Og ikke minst fordi det er mye god næring i hjemmelaget mat. Og det liker vi! Til tacoen bruker jeg å ha et glass med hjemmelaget krydderblanding stående klar på benken. Jeg vet ikke med dere, men magen min reagerer ikke helt bra på den ferdige krydderblandingen man får kjøpt i butikken. Og denne blandingen inneholder ikke sukker og lite salt. Til 2/3 av et lite norgesglass brukte jeg: - 1 glass spisskumin, 1 glass tørket koriander, 2/3 glass paprikablanding, 2/3 glass chillipulver, 1/2 glass pepper hvitløkspulver, 1/2 glass pepper, 1/2 glass cayenne (kan sløyfes), 2ss salt, 2ss sukrin. Hell alt i glasset, sett på lokket og ta deg en liten dans på kjøkkengulvet til favorittsangen din til alt er jevnt fordelt! Jeg foretrekker denne. Has over kjøttblandingen (evt vegetarblandingen din) sammen med et lite glass vann som kokes inn til all væsken er fordampet. 1,2,3 hverdagsmagi!

Fint på en lørdag.

Fint.