Ting som gjør en glad: Lykke i en pakke. Vetle Eple.

Jeg synes gjenbruk er toppen, og dette er noe jeg ønsker å gi uttrykk for også. Jeg samler på gamle stoffer, men mangler symaskin. Så stoffene hoper seg opp i takt med potensielle prosjekter, men mangelen på utstyr gjør at jeg kommer til kort.Derfor sendte jeg en liten forespørsel til fine Ingvild for noen uker siden og spurte om hun kunne sy noen toalettmapper til meg hvis jeg sendte henne stoff. Snill som hun er, sa hun ja. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd da pakken kom i posten.  _DSC0196 Noen dager er litt grå. Sånn er det bare. De siste dagene har jeg vært litt nedenfor, men uvisst hvorfor. Tror det bare er den normale studenttilværelsen med alt stresset som medfølger som har satt seg litt i kroppen. Derfor kunne ikke pakken fra Ingvild ha kommet på et mer beleilig tidspunkt. Å, jeg ble så glad! Se så fine toalettmappene ble! _DSC0197 _DSC0198 Jeg ønsket meg to toalettmapper. En liten som jeg kunne ha lebestift, håndkrem, evt annet sanitærutstyr i når jeg er på farten (jeg har en tendens til å miste alt av småting ut av veska når jeg er blant folk. Det er ikke så gøy når tampongene ruller ut av veska på skolen), og en litt større som jeg kan ha toalettsakene mine i når jeg skal ut å reise. _DSC0199 Jeg elsker de gamle, retro blomstermønstrene. Se så søte og herlig nostalgisk. _DSC0201  _DSC0205 Hun har brukt ulikt stoff på innsiden, noe jeg synes er veldig tøft. Jeg liker at det vises at dette er gjenbruk. Det blir mer personlig slik. _DSC0213 Den store toalettmappa har et annet stoff  av et gammelt sengetrekk og flat bunn, slik at den kan stå. Og den er romslig, ikke minst! Helt perfekt! Ai ai ai, dette fryder mitt gjenbrukshjerte. Gjensynsglede med gjenbruksmaterialet mitt. _DSC0219 Her også er det brukt annerledes stoff på innsiden. Samme stoffet som på den lille toalettmappa. _DSC0220 _DSC0221 Vetle Eple er et fantastisk søtt navn. Fint med en liten personlig touch! Og ekstra stas blir det å ha noe av håndsydd fra VetleEple når Ingvild blir berømt redesigner. Eller hva tror du, Ingvild?  _DSC0207 Men det var ikke alt. Tror du ikke hun hadde lagt ved en liten overraskelse og? _DSC0217 En liten tøypose. Så perfekt! Omtanken gjorde dagen min. Du er veldig god, Ingvild. Jeg får ikke sagt det nok! _DSC0216 Og du? Nevnte jeg at Ingvild syr barneklær og? Gå inn på VetleEple bloggen og unn deg eller noen du er glad i noe fint. Dette er den perfekte gaven å gi til noen som venter et lite nurk. Ekstra stas er det fordi det er miljøvennlig og lagd med kjærlighet. Klærne som Ingvild syr til dukka si (søte lille Iben ser ut som en liten dukke), er også veldig, veldig fine. Håper vi får se mer av redesign i fremtiden hos alle og enhver! Det er også stas å ha noe som ingen andre har. Når det er nevnt har jeg fått noen nydelige ullpledd hos svigermor, i de fineste duse farger og mønster. Mer om dette senere!

I dag skal vi på siste tilvalgsmøte hos rørlegger. Når vi har vært der er alt ferdig valgt til huset, og vi kan bare sette oss ned og vente på at det skal stå ferdig. Det er enda litt fjernt at vi ikke skal bo her og at vi skal få større plass om bare noen måneder. Så det har ikke gått helt opp for meg enda at vi skal bo der det nå bare står noen vegger og betonggulv. Men det er fint å tenke på.

Ønsker deg og dine en fin onsdag. Nyt livet!

//Julianne//