20 fakta på en mandag.

For litt siden ble jeg utfordret av min lillesøster via Instagram å fortelle 20 faktaopplysninger om meg selv. Jeg synes det passer bedre å skrive det her enn på instagram, so here it goes: 1. Jeg er tante til tre små herligheter. En jente på ti og to gutter på åtte og snart to år.

2. Første gangen jeg møtte Håvard (på brygga i Tønsberg), skremte jeg han så han lettet fra bakken.

3. Jeg er egentlig veldig jålete og eier en skuff full av sminke og masse kroppspleie. Men jeg kan også bry meg rett vest hvordan jeg ser ut. En gang gikk jeg på butikken i sandaler, en joggebukse med malingsflekker og en stor Snoopy nattskjorte uten BH og en collegejakke som var Håvard sin. Det skal sies at jeg holdt på å male soverommet, men jeg kan være velig lite forfengelig når jeg er lat.

4. Jeg setter veldig pris på en grovis og tar meg selv svært lite høytidelig. Egenskaper de fleste nordlendinger besitter.

_DSC1100

5. Jf. forrige punkt er jeg også verdens dårligste nordlending. Jeg synes fisking er kjedelig og har vært svært lite på havet.

6. Jeg hater å sove lenge. Men jeg hater også å stå opp tidlig hvis jeg ikke er uthvilt. Jeg faller midt imellom A og B menneske. Det ideelle ville vært å våkne uthvilt klokken syv hver dag!

7. Hvis jeg kunne gått tilbake og gjort om på flere livsvalg ville jeg begynt tidlig med sangtimer, begynt å spille gitar da jeg var syv og begynt på dans rundt samme tid. Jeg hadde også begynt på tegnelinje på videregående og engasjert meg mer i ungdomspolitikken. Rett og slett turt å følge magefølelsen mer!

8. Jeg synes ikke livet er komplett uten hund. De er virkelig menneskets beste venn og jeg gruer meg hver gang jeg drar noen steder å dra fra Baldern min.

9. Min første jobb var i en bokhandel.

_DSC0001

10. I mine yngre dager spilte jeg fotball og var plassert på høyre midtbane.

11. Jeg sang i kirkekor da jeg var yngre. Jeg syntes det var gørr kjedelig.

12. Våren er min favorittårstid.

13. Jeg har tre søsken. To søstre, en bror også liker jeg å legge til en bonussøster (som er halvsøsteren til mine halvsøsken).

_DSC0112

14. Min beste venninne gjennom snart 20 år og jeg har ikke sett hverandre på tre år siden vi bor på hver vår kant av landet. Men vi holder (nesten) daglig kontakt.

15. Favorittfargen min er blå.

16. Jeg sliter veldig med å holde sokkene mine i par, og glemmer alltid å ta med meg sokker når jeg skal reise en plass. Resultatet er at jeg må alltid låne sokker fra mamma når jeg er i Narvik og at Håvard aldri har hatt så mange enslige sokker som det han har nå.

17. Jeg elsker sneakers, converse og boots.

_DSC0081

18. Favorittfilmene min er Tatt av vinden, The Notebook og Midnight in Paris.

19. Jeg har ikke vasket håret med sjampo siden nyttår. Per nå vasker jeg håret med natron, eplecidereddik eller bare balsam. Også kjent som "no poo-metoden". Håret er mye mykere og sunnere enn det har vært noen gang før.

20. Jeg ELSKER historien om Woodstock. Jeg elsker hippiebevegelsen, 60-talls rock og er bombesikker på at jeg var en bohem i mitt tidligere liv.

Vil dere skrive 20 fakta om deg selv Ingvild, Ida og Silje?