_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Farger mot mørk bakgrunn.

Jeg er veldig glad i den mørke fondveggen vi har i stua. Den ble malt litt på impuls, men vi har ikke sett oss tilbake. Siden det er den veggen tven henger på er det langt mer behagelig å se på skjermen nå enn da veggen var hvit. Jeg prøver å holde tvbenken veldig naken, men synes disse påskeliljene frisket opp med sine knallfarger.

20150325-_DSC0136-3

 Håper hun som overtar leiligheten setter pris på de forandringene vi har gjort med andre fargevalg enn bare hvit. Jeg var redd fargen skulle gjøre stua både mindre og mørkere, men ironisk nok fremhever den lyset i resten av leiligheten og gir en dybde og illusjon om at stua er litt større enn den egentlig er. Farger kan gjøre så utrolig mye.

20150324-_DSC0106-3 Jeg lar meg stadig fascinere!

 

Påskeferie, obligatorisk oppgave og reise.

Stueforandringer.