_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Mine bananpannekaker.

20150303-_DSC0255-2 Jeg er alene hjemme til i morgen og er litt ekstra fysen på noe søtt. Man tager det man haver og vips har man noe ekstra godt (helt for seg selv!): 2 modne bananer, 2 egg, 1/3 cottage cheese, 1 ss sukrin, 1ts bakepulver, 1ts natron, 1ts fiberhusk. Alt sammen kjøres til en glatt masse i kjøkkenmaskinen og la den deretter stå på i 10-15 minutter og tykne. Stekes som små lapper (vær obs på at de kan falle litt sammen). Skulle det være behov eller ønske for det må du gjerne blande inn litt havregryn. Serveres med friske bær og gresk yoghurt. Nam! tror jeg må gå å forsyne meg en ekstra gang. Sånn bare for å kvalitetssikre!

Nå venter House of Cards og litt kveldskos før senga roper meg hjem. Ha en fin kveld!

//Julianne//.

Weekend.

Bestemorstolen som ble ny.