Mine siste bruktfunn.

Given har ikke helt vært der de siste dagene. Vi reiser til Tjekkia om litt over en uke og jeg får utlevert oppgave to dager før vi reiser. Jeg har en tendens til å grave meg ned i min egen selvmedlidenhet når jeg synes ting hoper seg litt opp, så jeg er innmari glad for at jeg bor sammen med en drar meg litt ut av den spiralen før jeg får lyst til å gi opp hele studiet før jeg når målstreken. Og heldige meg som har en samboer som vet å trykke på de riktige knappene!

Hva gjør Julianne blid? Kafe? Et nytt interiørmagasin? Nye blomster? En titt på brukthandelen(e) i området? Litt vindusshopping? I dag og i går dro han meg med på bruktshopping. Jaggu ble det ikke noen funn og.

20150319-_DSC0606 Litt stoff til stoffkista, et par tinnbokser og en (veldig rusten) Cathrine Holm kjele. Boksene skal brukes til å oppbevare løs te og knekkebrød i. 20150319-_DSC0608 Kjelen er veldig rusten (jeg fikk den for 25 kroner!), og kunne vært et syn for såre øyne hadde det ikke vært for de enorme rustflekkene på (den andre) siden og de tre små hullene som indikerte på at den har blitt brukt som skyteblink. Men jeg har en visjon for den likevel og tror den kan bli fin med noe grønt i. Det finnes et potensiale i det meste. Synes jeg! 20150319-_DSC0614 Apropos rust. Denne vekta fikk vi for den nette sum av en femtilapp. Og til tross for rusten funker den helt fint. Det vurderes å gjøre noe med den slik at den får et lite løft. Vi er ikke helt sikker på hvordan det skal gjøres enda, men det fine er at vi får mange små prosjekter som vi (kanskje mest meg), kan syssle med til sommeren. Kanskje vekta hadde vært fin som mintgrønn?

Det ryktes forresten om at det ligger et speil og en 70-tallskrakk og venter på meg i Horten. Det er på tide å klype seg litt i armen når man får meldinger om at venninner tenker på meg før de kvitter seg med møbler de vet jeg liker.

Fredagen går til ny serie, thai take-away og vasking av leiligheten som vi fikk vite skal forhåndsvises til to stykk som ikke vant budrunden på naboleiligheten. Det gledes stort over en rolig og avbalansert helg der ingenting er planlagt og livet skal tas litt som det kommer. Ønsker deg en strålende helg!

//Julianne//