_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Musikk som gjør meg glad.

Studering er vanskelig uten musikk. Jeg må ha noe i bakgrunnen som stimulerer hjernebarken. Da jeg skrev oppgave om moderne musikks opprinnelse, satt jeg nedgravd i gammel Mississippi Delta-blues og negrospirtuals. Fantastisk musikk, for øvrig. Men jeg hører på mye forskjellig. Det kommer an på hva slags humør jeg er i. I dag føler jeg for en ekstra "pepp", så dette er lista mi:

Hva er din "gladmusikk"?

Torsdagslinker.

Funfact: Den ekte James Bond.