Småplukk fra Tiger.

Det er lenge siden jeg har spillt spill og puslet med små ting som papirdukker og fargelegging. Sistnevnte har jeg ikke fått satt meg i gang med enda, men jeg fant en fargeleggebok på butikken som jeg har veldig lyst å prøve. Jeg tilbrakte så utrolig mange timer med tegnestifter i hånden som liten. Det er ren terapi, og timene fløy avgårde. Husker min norsklærer på ungdomsskolen fikk oss til å fargelegge skrivebøkene våre fordi hun mente det fikk oss til å finne vår "indre hage". Det var et veldig svevende utsagn, men definitivt en del sannhet i det. Det var aldri så mye ro i timene som da hun spilte Enya til oss og vi fargela motiver som vi limte inn i boka. Og nei, jeg gikk ikke på Steinerskolen. Men jeg tror absolutt jeg kunne passet inn i en fri skole. 20150314-_DSC0525-2 Jeg og Håvard begynte å sette sammen disse klossene, men fant ut at vi manglet både tape og lim. Så de får jeg skrive et annet innlegg om senere. Er de ikke kule? 20150314-_DSC0526-2 Jeg kjøpte et "minnespill". Dette husker jeg at jeg spilte mye sammen med niesen min da hun var liten. Og det var faktisk utrolig morsomt å spille det sammen med kjæresten også. 20150314-_DSC0530-2 Fuglemotivene er herlig søte og fargerike! 20150314-_DSC0531-2 Jeg og Håvard satt og spilte det under søndagsfrokosten. Det er et godt partips, forsåvidt. Det var utrolig gøy å sitte og pusle sammen med små ting som dette. Det ble mye moro og konkurranseinstinkt over et så barnslig spill. 20150314-_DSC0532-2 Og alt dette til den nette sum av 50 kroner. Kjære Tiger, butikkpersonalet deres har ikke møtt meg for siste gang!