_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Småplukk fra Tiger.

Det er lenge siden jeg har spillt spill og puslet med små ting som papirdukker og fargelegging. Sistnevnte har jeg ikke fått satt meg i gang med enda, men jeg fant en fargeleggebok på butikken som jeg har veldig lyst å prøve. Jeg tilbrakte så utrolig mange timer med tegnestifter i hånden som liten. Det er ren terapi, og timene fløy avgårde. Husker min norsklærer på ungdomsskolen fikk oss til å fargelegge skrivebøkene våre fordi hun mente det fikk oss til å finne vår "indre hage". Det var et veldig svevende utsagn, men definitivt en del sannhet i det. Det var aldri så mye ro i timene som da hun spilte Enya til oss og vi fargela motiver som vi limte inn i boka. Og nei, jeg gikk ikke på Steinerskolen. Men jeg tror absolutt jeg kunne passet inn i en fri skole. 20150314-_DSC0525-2 Jeg og Håvard begynte å sette sammen disse klossene, men fant ut at vi manglet både tape og lim. Så de får jeg skrive et annet innlegg om senere. Er de ikke kule? 20150314-_DSC0526-2 Jeg kjøpte et "minnespill". Dette husker jeg at jeg spilte mye sammen med niesen min da hun var liten. Og det var faktisk utrolig morsomt å spille det sammen med kjæresten også. 20150314-_DSC0530-2 Fuglemotivene er herlig søte og fargerike! 20150314-_DSC0531-2 Jeg og Håvard satt og spilte det under søndagsfrokosten. Det er et godt partips, forsåvidt. Det var utrolig gøy å sitte og pusle sammen med små ting som dette. Det ble mye moro og konkurranseinstinkt over et så barnslig spill. 20150314-_DSC0532-2 Og alt dette til den nette sum av 50 kroner. Kjære Tiger, butikkpersonalet deres har ikke møtt meg for siste gang!

Noko godt attåt: Iskaffe.

Portrettintervjuprosjekt: Alle har en historie å fortelle.