_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Status Quo

20150310-_DSC0346-4 20150310-_DSC0347-3 20150310-_DSC0349-3  20150310-_DSC0351-4 20150310-_DSC0361-3 I skrivende øyeblikk har jeg: - gått en lang tur med Balder i bratt motbakke så det svidde både i bak og lår. - spist en rask frokost bestående av knekkebrød med masse frø. - sett at de små frøene jeg sådde i forrige uke har begynt å spire. Så utrolig gøy! - satt meg ut i sola (ikledd boblejakke og dobbel bukse. Det er tross alt bare mars, og min mormor ville sagt "vind, han e skummel!"), med en kaffekopp og Max Weber. - selskap av en våt snute og to slimete loffer som vil ha oppmerksomhet. Ah, livet som matmor. - begynt å seriøst planlegge målsettinger. Mer om dette senere.

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli hun der som brydde seg så mye om været, men hallo. Hvordan kan man ikke bli glad av dette vårværet? Som hver vår føler jeg meg født på ny. Nyt onsdagen!

Hilsen poeten Julianne.

Målsettinger og ambisjoner.

Tønsberg: kafebesøk, skummel fetisj og fondue.