_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Stueforandringer.

Noen ganger kommer ikke kreativiteten rekende på en fjøl. Man må oppsøke den. Ånden kom ikke over meg i går, men jeg lette hardt etter den. Jeg måtte gjøre veggene nakne før jeg fikk en ide om hvilke forandringer jeg ville gjøre i stua. Men forandringer ble det.20150325-_DSC0107-3 Mine to 60-tallsspeil fikk stå side om side på veggen ved spiseseksjonen. Og i søken etter å forandre uttrykk byttet jeg ut en av stolene med benken jeg hadde stående på trappa, som jeg pyntet med skinnfell og puter. 20150325-_DSC0115-3 Plutselig var det litt bedre utnyttelse av plass, litt ekstra gulvplass og litt ekstra koselig å sitte ved bordet. Så her har jeg sittet hele dagen og gjort skolearbeid med tente lys i godt selskap av påskegule blomster og en masete labrador. 20150325-_DSC0117-3 Jeg synes forresten påskeliljene kom til sin fulle rett når de fikk stå i en høy glassvase. 20150325-_DSC0120-3

"Forandringer fryder" er kanskje det mest brukte ordtaket på interiørfronten, men sannelig ligger det en god del sannhet i det også.

Farger mot mørk bakgrunn.

Torsdagslinker.