Torsdagslinker.

Jeg har tatt en pause fra å lese aviser. Av og til må jeg distansere meg litt fra alt det vonde som skjer i verden fordi det er så innmari utmattende. Jeg blir veldig lett berørt av det jeg leser og tenker mye på alle problemene jeg ikke får løst. Av og til må jeg ta meg noen dagers pause for å lese ting som gjør meg glad og engasjert. Så her kommer noen sidelinker jeg har funnet veldig fine. 1. Dave Grohl, også kjent som den snilleste mannen innen rock, hjelper en terminal syk fan med å fullføre sin "bucket-list". Dave_Grohl_Ken

2. Islandske feminister slår et slag for naturlig blotting av brystvorter for å vise fingeren til det patriakalske samfunnet. Hvorfor skal bryst bare vises frem når det skal seksualiseres? Brystene mine ble vel strengt tatt gitt meg for å en annen hensikt enn markedsføring for undertøy. #freethenipple Skjermbilde 2015-03-26 kl. 13.53.49 3. Plantasjen har gjestebloggere som skriver om hvordan planter kan bidra til en bedre atmosfære i hjemmet. Selv har jeg masse grønt i leiligheten nå og synes det er veldig forfriskende både å se på og ha noe å stelle med. Jeg er alltid ute etter kreative måter å bruke planter i interiøret, så jeg er inne her titt og stadig.

4. Mariell skriver mange nyttige tips og triks for hverdagen. Mye av hun har skrevet ned benytter jeg meg av fra før av, men man kan aldri få for mange nyttige tips som gjør hverdagen lettere!

5. Colorelle sin blogg, hvor hun skriver om både mote og interiør. Hun har det koseligste huset og de fineste øynene jeg har sett på lenge! 150322-me1_550ea85cddf2b35b56e203dd 150323-soff1_550eacb09606ee7646949a8c

6. Det er 46 år siden John Lennon og Yoko Ono demonstrerte med konseptet Bed-In, hvor de lå i sengen i to uker.

7. Disse historiske, 53 svart/hvitt-bildene som har blitt fargelagt. Alt blir så mye mer levende med farger. Skjermbilde 2015-03-26 kl. 14.07.28

8. Denne lille amerikanske gutten som ble rørt til tårer av å møte heltene sine, de lokale søppelmennene.