Ukestartsterapi: Ting å se frem til.

I skrivende øyeblikk sitter på skolen, i auditoriet, og venter på at tre timer med dyp sosiologisk tenking skal starte. Jeg har akkurat reist i 2,5 time (for jeg må pendle mellom Kongsberg og Horten, noe som tar innmari lang tid med tog, togbytte med ventetid og buss), og skal reise i 2,5 time en gang til når forelesningene er ferdig. Jeg skal innrømme at mandager ikke er ukas favorittdag for min del, men det meste går hvis man legger til et smil og en kaffekopp. Jeg skal trøste meg med ting som er fint å tenke på akkurat nå: _DSC0020

- Robert Plant skal til Notodden Bluesfestival til sommeren. For de som ikke vet hvem han er så er det vokalisten i (mitt favorittband) Led Zeppelin. Hurra! - Vi har billetter til Van Morisson på Kongsberg Jazzfestival, Foo Fighters og Judas Priest i Oslo,  planlegger Øyafestivalen samt å dra på Oslo Musikkfest. - Jeg skal være brudepike i min bestevenninnes bryllup i Bergen 13.juni. - Jeg planlegger innflytningsfesten til vårt kommende hus allerede. Jeg tenker 60-talls tema og cocktails! - Det er en måned igjen til vi skal på kjærlighetstur til Praha. - Jeg har kommet inn i rutinene mine igjen, med hjelp av veiledning og et program rettet inn mot de målene jeg har satt meg. Før jeg endte opp med å være syk i et år, trente jeg til å løpe et halvmaraton. Halvmaraton er enda et stykke unna, men nærmere nå enn det var for et år siden! - Når sommeren kommer har jeg bachelor i historie med fordypning i sosiologi. Mestringsfølelse. - Snart kan vi begynne å gå i fjellet igjen. Telttur til sommeren!

Ah, sånn ja! Der ble dagen litt lysere. Now, back to the books og en ultrastreng foreleser i sosiologi!