10 ting.

Skjermbilde 2015-04-27 kl. 13.25.24 1. jeg sliter med å konsentrere meg om eksamen, for alt jeg lengter etter er å grave i jord for å lage mitt eget utekjøkken. 2. jeg sparer penger til å kjøpe meg et vidvinkelobjektiv. 3. eksamenslesingen går utover trening. 4... men jeg er flink til å vaske og gjøre husarbeid for å kompensere for den inaktiviteten lesing medfører. 5. jeg savner familien min hjemme i nord. 6. jeg leter etter måter jeg kan bruke matavfall til noe nyttig fremfor å kaste det i søpla. 7. har helt dilla på blått, lyst treverk og blonder for tiden. 8. det er for lite blomster i leiligheten. for lite ranukler og peoner. men vi må stramme inn på de små utgiftene. snart flytter vi. 9. balder snorker som en voksen mann. 10. jeg leser aldri rosablogger. men jeg fråtser i blogger som omfavner skjønne og estetiske hverdagsøyeblikk og oppfordrer til mer hverdagslykke.