_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Andre påskedag.

20150405-_DSC0883 20150405-_DSC0885 20150405-_DSC0886 Balder20150405-_DSC0890 20150405-_DSC0894 Stod opp klokken ett i dag og begynte rett på oppgaveskriving. Håvard hentet Balder hos svigers og det første han gjorde da han kom inn var å hoppe opp i senga og rulle rundt. Slik hunder gjør. Glad for å se matmor igjen. Vi var ikke hjemme før halv fire i natt. Flyturen var klam og slitsom. Jeg følte litt på at vi ikke gjorde noe annet enn å klemme oss gjennom folkemengder fra vi stod opp i Praha til vi satt i bilen på vei hjem i natt. Er enda supersliten og trøtt. Turen var for øvrig fantastisk fin og jeg har fyllt opp minnekortet til bristepunktet. Oppdatering kommer. Må bare få unnagjort den obligatoriske oppgaven min først. 2.påskedag går i historiebøkene som en av de trøtteste dagene jeg har hatt.

Middagsplanlegging.

Feriemodus.