_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Feriemodus.

Dagen i dag og i går har vært så innholdsrike. Ut på middag med venner i Oslo og sovet en natt på en madrass vi delte på gulvet fordi det var så uvant å ligge hver for oss. Det ble akkurat litt for mye vin og litt for lite søvn, men vi sov som to steiner på flyet. Slik fikk vi ladet batteriene akkurat nok til å kunne gå en hel dag på brostein og utforske det myldrende kulturlivet. Å, for en fantastisk by dette er. Er så glad vi har hele fem dager her. Nå skal ferien nytes. Er tilbake i neste uke. God påske til alle sammen, og takk for at du titter innom. :) <3 julianne.

Andre påskedag.

Påskeferie, obligatorisk oppgave og reise.