_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

For en regnværsdag.

7e05a0b7d52cd3ba7c2fbb5c5e214ca8Hvis du er bruker av Spotify vil jeg tipse deg om spillelista til Siri Nilsen. Den heter "Regnvær" og får meg til å lengte etter regn. Den minner meg om å sitte inne i den gamle Osloleiligheten i Vika mens sommerregnet triller ned langs ruta. Den varme, klamme lufta mot friskt, lunkent regn. Ubeskrivelig eksotisk for en nordlending. I nord kan vi ikke alltid gå i sandaler ute i regnet. Det kan man her på østlandet, og det gjør sommeren enda litt mer magisk for min del.

Kveldens tips fra meg <3

Tidlig smak av sommer og en trist nyhet.

Bloggplaner.