10 ting akkurat nå.

1. I morgen har jeg første eksamen i sosiologiske studier i arbeid, utdanning og velferdspolitikk. Jeg er overhodet ikke godt nok forberedt, men har likevel senket stressnivået til 1 av 10, der 10 er verst. På dette tidspunktet får det briste eller bære og jeg kan faktisk konte eksamen hvis det går for ille.2. Jeg inspireres av dette innlegget om blomster til terassen. Vår kommende hage blir nok ikke "komplett" før neste vår, men i sommer kan vi pynte med potter og fine sitrustrær. IMG_6053 3. Jeg motiveres av å vite at dette objektivet skal bli mitt om litt over en måned. Eksamensgave til meg selv som belønning for (foreløpig) endt utdannelse. Større, finere bilder skal tas av hverdag, hus og hjem. 4. Siden mandag har jeg vært på hyttetur med mine tidligere samboere i Tønsberg, Hanne og Julianne B, i Porsgrunn. Lene kom i går og her har jeg kombinert etterlengtet venninnetid og eksamenslesing. Det fineste med turen har vært hvor utrolig stor pris vi har satt på hverandres selskap siden vi sjelden ser hverandre i vår travle hverdag. Og vi har bakt rundstykker,pjusket hverandre i håret, snakket om reising og alle menneskene man møter i livet, over timeslange frokoster som kulminerte ut i middag. Skjermbilde 2015-05-07 kl. 14.39.48 5. Lillesøster kommer på besøk neste uke og skal feire 17.mai sammen med oss. Det blir hennes første champagnefrokost. Noe som forsåvidt er noe ukjent for disse Kongsbergenserne også, men helt normalt for enhver som har bodd i Oslo og noe jeg ikke klarer å legge bak meg. 6. Jeg kjenner jeg blir mer og mer forelsket i Håvard <3 7. Jeg tegner hvert ledige øyeblikk - enten på papir eller i mitt stille sinn - den fremtidige plattingen vår som vi holder på å planlegge. Jeg tenker en blandng av litt bohem og storbykafe, med pallesofaer, masse puter, lykter og planter og sittegrupper langs veggene. Jeg vil ha god plass til venner og familie siden jeg elsker å ha folk på besøk og vil at alle skal føle seg hjemme hos oss. 1134b1f99d420e5d677e4d30f3f39e51 8. Tenker at jeg må bli flinkere til å pynte meg i hverdagen og har bestemt meg for å ha en liten make-over i neste uke. Jeg skal legge nye vipper, negler og farge håret. Sjukt deilig med et avbrekk og "me-time". 9. Jeg koser meg mye med bloggene til Ann-Merete og Nanna om dagen. 10. Planlegger kollokoviearbeid til uka. Mye mer motiverende enn å sitte alene og lese.

Veldig mye fint skjer akkurat nå. Eksamen til tross.