_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

Den viktigste mannen i Norge har sovnet inn.

steinmann_web2Samuel Steinmann, den siste gjenlevende nordmannen som overlevde konsentrasjons og dødsleirene Auschwitz og Birkenau, har sovnet inn. Vår tids viktigste kilde og formidler av den historien som preger oss enda og fortsatt former våre sinn som samfunn, har gått bort. Jeg har drømt, gjennom hele studiet, å en gang kunne få lov å sette meg ned sammen med denne fantastiske mannen og prate. Jeg hadde en drøm om å kunne få æren av å ha samtalen med han som en av primærkildene til min masteroppgave. Masteroppgaven jeg håper skal handle om Holocaust som kulturarv, og krigshistorien som fredsbygger. Jeg fikk aldri kommet meg så langt. Selv om jeg aldri var så heldig å møte denne mannen føler jeg at dette er et tap som likevel preger meg på et personlig nivå. Jeg sender mine varmeste tanker til familien som i all hovedsak ikke har mistet en historisk skikkelse, men en far og en bestefar. Jeg vil også si på vegne av alle oss som ønsker å arbeide, og allerede arbeider med bearbeidelse av historisk materiale og samfunnsutvikling, si takk for alt han har vært og gjort. .

<3

10 ting akkurat nå.

Intet nytt fra Vestsiden.