_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

BLOMSTER I VINDUET OG EN UNDEBAR HELG

20150608-_DSC0559

Når bukettene med blomstene jeg har plukket begynner å visne litt, snitter jeg til de friske blomstene og putter de enkeltvis i en liten kopp, glass eller hva enn jeg har tilgjengelig. Jeg synes det er dekorativt og gjør karmen livlig. Jeg skifter også vannet daglig så blomstene holder seg. Jeg tar det jeg har og følger ingen regler. Sommeren er fantastisk sånnsett. Man kan ha blomster i karmen daglig og det trenger ikke koste en krone. Og det finnes blomster for enhver smak der ute.

I dag kom vi hjem fra bryllupshelg i Bergen hvor jeg var brudepike for min beste venninne, sammen med en stor bukett vakre jenter. Det har vært latter, dans og gråtkvalte taler. 1700 bilder med ren magi har fyllt opp minnekortet mitt og jeg gleder meg å ta fatt på bilderedigering. <3

ANGELINE + KRISTOFFER

ANGELINE + KRISTOFFER

SUMMER TO-DO LIST