_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

LOVELY LIFE

Dette er sånnt som gir meg den gode følelsen. Blomster, dekorasjon, gjør-det-selv, kreativitet, og ikke minst VÅR. Vår i stua. Sjekk lovelylife sin youtube-kanal for mer herlig, hjertevarmende inspirasjon.

 

Ps: har fått nytt design. Hva synes du? :)

3 SOMMERLIGE BUKETTER

3 SOMMERLIGE BUKETTER

Hejdå Maj. Välkommen Juni.