NYESTE BLOGCRUSH: ANETTE & CHRISTIAN

introbilde1 introbilde3 introbilde8 12 105 De siste dagene har jeg tatt meg i å saumfare arkivet til Anette&Christians blogg. Det de har fått til på gården sin er bare helt nydelig. Jeg tror jeg falt pladask for bruken av mønstertapet og generell bruk av mønster i interiøret. Dette er jo noe jeg planlegger å ta mer og mer inn i interiøret selv også. Jeg ELSKER når folk er kreative, originale og personlige i stilen sin. Derfor vil jeg anbefale denne bloggen videre, i fall du ikke har oppdaget dem allerede. Den virkelige inspirasjonen finnes der folk ikke lar seg begrense av regler. Her i huset begynner stua å fylles opp av esker og det blir stadig vanskeligere å gjøre det fint. Ikke minst vanskeligere å gjøre det LEVELIG! Så jeg forbereder meg mentalt på flytting/drømmer meg bort ved å se på bilder av andres hjem. Vi var inne i huset og så oss rundt på lørdag. Nå er badet flislagt og kjøkkenet snart ferdigmontert. Trappa mangler, men det er bare småtterier. Så nå kan jeg begynne å planlegge interiøret for alvor. Bloggen til Anette&Christian er definitivt verdt en titt hvis du har behov for å inspireres :)