_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

NYESTE BLOGCRUSH: ANETTE & CHRISTIAN

NYESTE BLOGCRUSH: ANETTE & CHRISTIAN

introbilde1 introbilde3 introbilde8 12 105 De siste dagene har jeg tatt meg i å saumfare arkivet til Anette&Christians blogg. Det de har fått til på gården sin er bare helt nydelig. Jeg tror jeg falt pladask for bruken av mønstertapet og generell bruk av mønster i interiøret. Dette er jo noe jeg planlegger å ta mer og mer inn i interiøret selv også. Jeg ELSKER når folk er kreative, originale og personlige i stilen sin. Derfor vil jeg anbefale denne bloggen videre, i fall du ikke har oppdaget dem allerede. Den virkelige inspirasjonen finnes der folk ikke lar seg begrense av regler. Her i huset begynner stua å fylles opp av esker og det blir stadig vanskeligere å gjøre det fint. Ikke minst vanskeligere å gjøre det LEVELIG! Så jeg forbereder meg mentalt på flytting/drømmer meg bort ved å se på bilder av andres hjem. Vi var inne i huset og så oss rundt på lørdag. Nå er badet flislagt og kjøkkenet snart ferdigmontert. Trappa mangler, men det er bare småtterier. Så nå kan jeg begynne å planlegge interiøret for alvor. Bloggen til Anette&Christian er definitivt verdt en titt hvis du har behov for å inspireres :)

TIL KJØKKENET: TAPETVALG

TIL KJØKKENET: TAPETVALG

UKAS BUKETT OG ENDT UTDANNELSE

UKAS BUKETT OG ENDT UTDANNELSE