SUMMER TO-DO LIST

20150530-_DSC0127  

Sommeren er proppfull av forventninger hvert år. Denne sommeren skjer det mye, og jeg gleder meg så. Om dere ikke allerede er luta lei av hussnakk så kommer dere hvertfall til å bli det. Men det er likevel ikke det eneste vi skal finne på i sommer:

- Til helga skal jeg i bryllup i Bergen til min beste venninne Angeline. Jeg skal være brudepike og fotograf. Jeg gleder meg til å få litt trening i kreativ foto. Og jeg gleder meg til å si noen ord om jenta som har betydd så mye for meg det siste tiåret.

- Neste uke har jeg oppnådd bachelor i historie med fordypning i sosiologi.

- Vi skal på Kongsberg Jazzfestival for å høre på Van Morrison. I dag skal vi til Oslo for å høre på Foo Fighters og i slutten av juli skal vi til Notodden for å høre på Dana Fuchs Band. Sistnevnte anbefaler jeg dere virkelig å bli kjent med hvis dere vil høre på ordentlig kvalitetsmusikk med mye sjel.

- Første uka i juli flytter vi inn i nytt hus.

- I midten av juli reiser jeg hjem til Narvik på ferie. Da skal vi slappe av på hytta, flytte ned et lite lass med møbler jeg har lagret i mamma og pappas garasje og være sammen med familie og venner.

- Jeg skal trekke om tre stoler, snekre utemøbler, male en sjenk, lage gjesteseng og male noen vegger.

- Jeg skal plante blomster i hagen.

- Vi skal sette opp gjerde/skillevegg og plante tuijaer.

- Vi skal ta med oss Balder i fjellet for å dra på telttur.

- Vi skal dra på piknik.

- Vi skal ha innflytningsfest med tema mot slutten av sommeren.

- Vi skal på Offspringkonsert i august.

- Et av målene med innredningen er å få feelingen av at jeg sitter på en storbykafe hver gang jeg lager lunsj eller drikker kaffe ved spisebordet. Jeg har hentet inspirasjon her.

Hva er dine planer for sommeren? Del gjerne spennende ideer og planer i kommentarfeltet :)