TIL KJØKKENET: TAPETVALG

Vi har en vegg på kjøkkenet i huset som vi ønsker å gjøre noe med. Huset kommer med bare hvite vegger, men vi ønsker å tilføre litt farge og mønster. Jeg har lagt min elsk på denne tapeten fra tapetorama.no.

Skjermbilde 2015-06-23 kl. 14.54.26 Tapeten heter Willow Boughs Green og er designet av Willow Morris på tidlig 1900-tallet.

Skjermbilde 2015-06-23 kl. 14.54.17

Vi diskuterte litt frem og tilbake om at det kan komme til å bli rotete med en kraftig mønstrete tapet. Men etter å ha sett bilde av det gamle kjøkkenet til Nanna Kerstin bak bloggen Såfintjagvill, har vi blitt litt mer overbevist. For meg var det kjærlighet ved første blikk. Håvard trengte litt mer overtalelse. Så det er vel strengt tatt der diskusjonen hadde sitt opphav;)

6c4fdfeb61ead2e2c81d17c704793f07

Jeg som har vokst opp i en fjord, langt oppi nord, med ukentlige hytteturer og mange skoleturer i året opp i fjellet, er vanvittig glad i naturen. Og siden jeg bor i en by nå hvor naturen er en stor del av bybildet, ønsker jeg å ta dette med meg hjem.