UKAS BUKETT OG ENDT UTDANNELSE

Det var sterkt å våkne i dag. Mye sterkere enn å forlate eksamensrommet i går. Mange tar både bachelor og master hvert år, men jeg hadde ikke trodd jeg skulle klare det fordi jeg har vært mye syk. Jaggu greide jeg det, og i dag gikk det opp for meg straks jeg innså at jeg ikke har flere eksamener hengende over hodet. Mestringsfølelsen krøp innover huden på meg og jeg følte meg veldig fri. 20150617-_DSC0008-2

Håvard var med meg på skolen og satt og ventet utenfor eksamensrommet da det var min tur. På turen hjem fikk jeg peoner, roser og brudeslør som det var tilbud på hos Nufseriet i Kongsberg. Planen var å binde noen buketter sammen med lupiner, hundekjeks og de siste syrinene som henger på trærne. Nå er snart sesongen for syrineblomster over. Snufs.

20150617-_DSC0011-2

Ute i hagen rakk jeg akkurat det siste av solskinn før regnet slo ned på oss med full kraft. Jeg velger å tro at værgudene ventet på at jeg skulle bli ferdig med bukettene før de åpnet himmelen.

20150617-_DSC0002-2

Nå kan jeg endelig ta innover meg at sommeren er her. Har ikke ord for hvor godt det føles. Ikke bare fordi været er varmt og det er grønt og frodig overalt, men også fordi det endelig er mulig å leve litt i nuet.

20150617-_DSC0022-2

I sommer har jeg bevisst valgt bort jobb. Batteriene skal lades opp og alle bekymringers skal tilsidesettes.

20150617-_DSC0024-2

Jeg vandrer litt rundt i en lykkeboble akkurat nå. Vi skal pakke ned leiligheten og 30.juni tar vi over huset vårt. Helt i rute. Jeg kjenner meg veldig glad. Og i helgen skal endt bachelor og siste sosiale kveld i Håvards ungkarsrede feires.

20150617-_DSC0026-2

Har du noen ganger merket at mange negative ting har en tendens til å hende på akkurat samme tidspunkt, av og til? Det har jeg. Heldigvis klynger positive hendelser seg sammen på samme måte. Og da er det på en måte greit. Hus, bachelor, sommer.. Det er ikke verst bare det..!