A Beautiful Living

En mor til to, kone, historiker og formidler. Jeg skriver om, og brenner for det ekte, autentiske livet. Som et helt vanlig menneske som forsøker å finne mening i alt. I en urolig verden hvor vi trenger kjærlighet, fellesskap og tilknytning mer enn noen sinne før, vil jeg dele om det som ligger mitt hjerte nærmest; morskapets mange nyanser. Og det å bli, og være en mor.

Siden min første blogg i 2009, har jeg forsøkt å sette ord på det som er vanskelig og uhåndgripelig å forstå. De usynlige prosessene som vi føler på, men som språket ikke helt favner. Morskap er et lappeteppe av slike prosesser. Bli med meg mens jeg forsøker å navigere gjennom denne reisen. Jeg brenner for morskap, og det kommer til syne gjennom mine andre prosjekter.

Meld deg inn i det varme, lune mødrefellesskapet vårt, Morskapssirkelen. Og følg meg på @historiskmorskap for å bli klokere på deg selv gjennom kunnskap om morskapet gjennom historien.

Jeg er glad du er her.

3 DAGERS FLYTTING TIL ENDE. OG LITT KAOS

IMG_9560

Så var vi her da. Uten internett og kaos i alle hjørner. Ikke fikk vi flyttet alt vi skulle på en dag heller. Utenfor durer bygningsarbeidere, sandstøvet blåser i alle retninger og graderstokken kryper over 30 plussgrader. Ferdigplenen har nettopp blitt rullet ut, hvitevarene er ikke i drift og uten gardiner har vi ikke noe som kan kalles privatliv.

Nå prøver vi å radig kvitte oss med møbler vi ikke trenger og dørene løpes ned av alt fra tømrere og rørleggere til folk som kjøper det vi ikke trenger. Noen tårer har det blitt fra min side i frustrasjon over at ting ikke alltid blir som man håper. Er man sliten nok gråter man for ingenting. Balder syntes også det var lurt å bade i et gjørmehull tre ganger på en dag, så gulvene har blitt vasket mange ganger, men jeg er fremdeles full av sand på tærne.

Men det var vel ingen som sa at flytting var glamorøst heller. Noen lyspunkter er det likevel; Vi har funnet den perfekte fargen til soverommet og planene vi la skal gjennomføres litt etter litt. Selv om jeg helst vil at de skulle gjennomføres i går. Men akkurat nå er det ingenting å dele, så jeg kommer sterkere tilbake når roen har senket seg.

Håper du nyter det gode været. Sommeren er her! Ta vare på den!

MALE MALE MALE

MALE MALE MALE

SENTIMENTALE TANKER OG TILBAKEBLIKK

SENTIMENTALE TANKER OG TILBAKEBLIKK