DEN GRØNNE FARGEN

20150715-_DSC0342

Vi satte av to dager til å bare fokusere på soverommet. For meg ble grønnfargen helt perfekt og skepsisen til H smeltet vekk ettersom veggene ble grønnere og grønnere.

20150715-_DSC0349

Grønt er den fineste naturfargen, og jeg har alltid følt en trekning mot det grønne. Det er nok derfor jeg trives best om vår og sommer. Her inne ønsker jeg å blande diverse naturmaterialer, og noen detaljer har kommet opp, men rommet er fremdeles litt nakent. Men som H alltid presiserer: en ting om gangen. Speilet er fra IKEA og har stått i den gamle leiligheten i mange år.

20150715-_DSC0353

Nattbordene heter Nesna og er fra IKEA. Nattbordlampen kjøpte jeg en gang til min gamle studenthybel, men husker ikke helt hvor. Sengegavlen er også fra IKEA og heter Beitstad. Vekkeklokken er vintage.

20150715-_DSC0356

Akkurat nå leter jeg etter nattbord med marmortopp. Brukte, da jeg helst vil unngå å kjøpe nytt.

20150715-_DSC0360

Dette sengesettet har jeg forelsket meg helt i og er fra H&M Home. Jeg synes det komplimenterer det grønne på veggene helt perfekt med sitt romantiske preg. Sengeteppet ble kjøpt brukt til en 20 kroning og komplimenterer resten av tekstilene perfekt.

20150715-_DSC0365

Vasen kjøpte jeg brukt for noen måneder siden og spraylakkerte i gull. Den har blitt noe flekkete etter jeg malte den, men jeg synes bare det gir den litt sjarm. Jeg liker ikke at ting ser for nytt ut.

20150715-_DSC0342

Det neste målet er å få tak i kunstprint til veggene. Og til uka blir et flyttelass med møbler jeg har hatt stående i Narvik flyttet ned til huset. Så da blir det forhåpentligvis brakt litt mer personlighet inn på soverommet. I skrivende stund befinner jeg meg i regntunge Narvik hvor jeg lader batteriene. Selv om det hadde vært deilig med sol kjenner jeg det er godt å bare være. Flytteprosess og oppussing tar på.