_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

GIVE AWAY

GIVE AWAY

For litt siden fikk jeg tre mini-Omaggio i en velkomstgave fra KK Living. Jeg har allerede to Omaggiovaser og føler ikke at jeg trenger flere. Så da tenkte jeg kanskje at noen andre ville få større glede av dem!20150714-_DSC0328

For å være med i trekningen:

1 lodd: like facebooksiden min her.

2 lodd: like facebooksiden min og følge meg på instagram.

3 lodd: like facebooksiden min, følge meg på instagram og re-poste instagrambildet av giveawayen.

20150714-_DSC0323

Husk å kommentere under innlegget her at du har likt og delt så jeg kan trekke en vinner.

20150714-_DSC0327

Lykke til! Vinneren trekkes 10.august, og jeg gleder meg til å gi bort vasene til en heldig vinner :)

WILLIAM MORRIS

WILLIAM MORRIS

DEN GRØNNE FARGEN

DEN GRØNNE FARGEN