_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

LIFE LATELY

LIFE LATELY

PicMonkey Collage PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3 Skjermbilde 2015-07-26 kl. 17.51.45Sola har ikke beriket oss med sitt nærvær den siste tiden, men vi har da fått tiden til å gå. Kveldsturer med Balder på landevei, roturer og smådupping i passelig varmt vann. Vi har klødd ferske myggstikk og spist nyplukkede reddiker rett fra jorda. Vi har sett på varme himmelspill i denne overgangstiden hvor midnattsola sakte forsvinner og kveldene blir litt mørkere for hver natt. Men ennå er det lyst.

Vårblomstene jeg trodde jeg ikke skulle få se før neste sommer, hjemme i Kongsberg, hadde nettopp begynt å blomstre for fullt her i nord.

Minuset med denne ferien har vært at avslapningen har kommet i intervaller da noe nytt må gjøres hver dag. Men vi gjør så godt vi kan. Hytta vår er vårt lille hellige sted. Perfekt usjenert med få fasiliteter. Slik en hytte skal være.

TILBAKE TIL NÅTIDEN

TILBAKE TIL NÅTIDEN

WILLIAM MORRIS

WILLIAM MORRIS