_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

MALE MALE MALE

MALE MALE MALE

20150709-_DSC0159 20150709-_DSC0170 20150709-_DSC0162

Sist uke malte vi soverommet. Jeg så en grønnfarge på nettet og tenkte "den skal jeg ha!". Så jeg lette opp fargekoden og kjøpte en malingsprøve for formalitetens skyld. Tvilen uteble og vi malte soverommet. Resultatet kommer i neste innlegg.

DEN GRØNNE FARGEN

DEN GRØNNE FARGEN

3 DAGERS FLYTTING TIL ENDE. OG LITT KAOS