_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

WILLIAM MORRIS

WILLIAM MORRIS

20150714-_DSC0318.jpg

20150714-_DSC0317 Tapeten min kom i posten her for litt siden. Mønstret var litt større enn jeg var forberedt på så jeg ble litt redd for at veggen vil komme til å bli litt rotete. Men jeg er villig til å ta sjangsen. 20150715-_DSC0366

Man må ta i betraktning at når den lille tapetbiten henger på veggen mellom pappesker og verktøy vil den komme til å virke voldsom. Jeg velger å håpe på at den harmoniserer litt mer når verktøyet og eskene er borte.

20150715-_DSC0372

Jeg liker og ønsker at naturen gjenspeiler seg i interiøret. Jeg gleder meg til å få tapeten opp på veggen. Men først må tapetrull nummer to komme opp da en tapetrull ble akkurat en meter for lite. Det er sånn som er veldig typisk, ikke sant?

LIFE LATELY

LIFE LATELY

GIVE AWAY

GIVE AWAY