JUST NU

20150721-_DSC0852 2  

 

Det svirrer og surrer inni hodet mitt om dagen. Det er så mange ting som skal gjøres på en gang og så mange ting som skal på plass. Vi maskerer lister for å male, ser på fargekart og bilder i magasiner og blogger. Det er så himla mye inspirerende der ute. Men sommeren? Den forsvant raskere enn den kom?

Jeg har funnet en lampe jeg ønsker meg som H overhodet ikke liker. Jeg klarer ikke legge den helt fra meg til tross. Jeg skal også leie et rom i en gammel bygård i Oslo for de dagene jeg skal på skolen. Bare meg og en jente til. Hverdagen forandrer seg litt.

Her inne er det mange ting jeg ønsker å skrive om. Men, må innrømme det er litt vanskelig å finne min plass i bloggverden. Skal jeg strukturere og kategorisere alt og være veldig proff, eller skal jeg ta alt litt på sparket og leve litt løst? Hva vil du lese hos Tusenogenhatt utover høsten? Jeg ville blitt så glad for din mening.

Husk giveawayen da. Vinner trekkes 10.august. Takk til alle som legger igjen fine spor her.

Søndagsklem, Julianne <3