_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

OM EN SJENK

OM EN SJENK

Uten å vite hele opprinnelsen til denne sjenken er det eneste jeg kan fortelle at den en gang stod i nabohytta vår, som da var hytta til min dagmamma. Min mamma overtok den da jeg var liten og pappa hadde bygd huset jeg vokste opp i. Sjenken ble malt i en mørk blå farge for å matche det blåtapetserte kjøkkenet vårt. Jeg elsket de fine utskjæringene, og elsker de ennå. Fra jeg var liten har jeg hatt en stor forkjærlighet for autentiske, gamle, romantiske detaljer.

20150804-_DSC0055

Da mamma en dag ville ha den ut av kjøkkenet (og kaste den på dynga!), stilte jeg meg klar til å overta den med åpne armer. Uten egentlig å ha noe sted og gjøre av den. Enn så lenge havnet den i garasjen deres og stamlet støv der.

20150804-_DSC0059

Da jeg, for flere år siden, skulle flytte inn med min daværende samboer, satte jeg i gang tiltak for å gjøre den hvit. Både fargen og mannen viste seg å være feil, og jeg og sjenken flyttet ut og gikk hver våre veier. Jeg til Tønsberg og sjenken tilbake inn i garasjen. Der har den stått inntil nylig.

20150804-_DSC0061

Da skjebnen skulle ha det til at jeg skulle møte H og vi forente våre veier med alt det måtte innebære; hus og heim, hund og sorte poser, budsjettering og middagsplanlegging - måtte sjenken være med på ferden. Hinderet var plassmangel. Jeg måtte ofte inn i garasjen og titte til at den ikke hadde tatt skader av fukt og andre ting når jeg reiste nordover. Og endelig, en forholdsvis kald sommerdag i år, kunne jeg prekevere den inn i en flyttebil og sende den hjem dit den skulle være. Hjemme i vårt nye hus.

20150804-_DSC0063

Nå jobbes det iherdig med å få av to lag med maling og merker som har kommet etter tidens tann. Sjenken skal igjen males blå, men i en helt annen tone. Og sammen med den nye sofaen som snart skal komme tror jeg dette kan bli veldig fint.

20150804-_DSC0067

Jeg håper dette blir noe eget og unikt.

VINNER AV GIVEAWAY

VINNER AV GIVEAWAY

AUGUSTLISTA

AUGUSTLISTA