_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

PROSESSEN MOT ET UTEOMRÅDE

PROSESSEN MOT ET UTEOMRÅDE

  20150731-_DSC0014-2 20150731-_DSC0019-4 20150731-_DSC0025-2

20150731-_DSC0029-4 Det er vanskelig å inspireres til å skrive eller ta bilder når samtlige prosesser forsinkes. Her om dagen fikk vi sofaen vår, men trekket var feilsendt. Til nå har dette vært normen for alt som skal ha blitt gjort i huset. Men nå er vi snart ferdig med å legge steinheller på baksiden. Neste steg er gjerde/levegg for å ramme inn hagen og skille av slik at vi får en egen liten krok. Her ser dere bilder fra arbeidet til H og svigerfar. Vi fikk ikke muligheten til å nyte sommeren på baksiden, men jeg håper på varme sensommer- og høstkvelder under varmelampa.

 

SÅNN KORT OPPSUMMERT

SÅNN KORT OPPSUMMERT

VINNER AV GIVEAWAY

VINNER AV GIVEAWAY