SÅNN KORT OPPSUMMERT

84aef21c5818ed0ecfa4ba7ab9c6fb55  

Hvis jeg først skal bruke sitater, liker jeg best at de kommer fra noen kloke hoder. Og jeg likte denne. Selv om ingenting tyder på at det er høst ute ennå. Dagene er varme som aldri før og jeg har begynt å studere på masternivå sånn på ordentlig. Kanskje ikke så stort for enkelte, men for meg betyr det en hel del. Det er ikke så lett å finne frem på Blindern, der alle kart er speilvendte. Jeg tenker også masse for tiden. Litt på det som er fint, men alt for mye på alt som er slitsomt, tungt, vanskelig og frustrerende. Frustrasjonsterskelen er og har vært svært lav veldig lenge. Tar meg selv i nakken ofte, men nervene mine er nummen. Vi skal male stua nede og endelig tapetsere, og det synes jeg er fint. Vi skal også på tur neste helg. Bare vi to og Balder. Soundtracket til livet mitt nå er denne. Og jeg gleder meg til det blir litt kaldere i lufta, slik at jeg slipper å føle et ubehag over å være lettkledd. Noe jeg føler litt for ofte. Sånn kort oppsummert.