TORSDAG

20150819-_DSC0077

Lufta er varm ute, men sollyset forteller meg at høsten snart kommer. Det er liksom varmt og kaldt på samme tid. Jeg blir alltid litt melankolsk når sommeren er på hell. Jeg føler meg alltid mer menneskelig når trærne er grønne og det er blomster på bakken. Denne sangen hjelper meg inn i det melankolske humøret.

20150819-_DSC0079

På stien utenfor huset vårt har noen fargerike blader kommet frem. Jeg gleder meg litt til alle bladene er fargerike. For da kan jeg tre på meg de store gensrene jeg strikker for tiden.

20150819-_DSC0085

Vi har svære kratt med bringebær rett ved siden av huset også. Jeg introduserte Balder for de rødrosa bærene, som endte med at han plukket de ned på egenhånd. Ved siden av dette er det å bære kvister den største gleden han har. Og det er fascinerende hvordan dyr også kan ha hobbyer.

20150819-_DSC0098

I går badet vi i Kjennerudvannet. Både jeg, H og Balder la på svøm over vannet. Det er morsomt å ha en hund som forstår hva ordet "bade" betyr og går helt i fistel når han forstår at han skal få lov å dukke under. Flaks for han at han og H skal på Hardangervidda i nesten en uke fra og med lørdag. Kjøre båt, løpe i mose og bade. Stas for en stor liten hund. Etter det skal jeg og H på Hardangervidda sammen. Ta igjen for den lille ferien vi ikke fikk i sommer.

 

20150819-_DSC0103

Tenker mye på livet som masterstudent, og merker ofte at jeg gruer meg til å dra inn på skolen. Jeg kan ikke helt sette fingeren på hvorfor, men tror kanskje jeg er usikker og litt redd. Det er en stor omveltning og helt nytt studiemiljø. Jeg er ikke kjent på universitetet ennå. Jeg er likevel bestemt på at det skal gå bra. Dette er tredje gangen jeg gjør meg kjent på et nytt campus og vet at dette skal gå fint.

 

20150819-_DSC0106

 

Jeg ser frem til noen stille dager hjemme. Jeg skal maskere, grunne, male stue nummer to. Jeg skal trene, lese pensum og se Dexter på Netflix. Men kjenner i grunn at den stillheten kan bli litt for intens, så det er mulig jeg kanskje blir værende i Oslo istedet. Vi får se. Håper du har en fin torsdagskveld. Her fikk jeg akkurat melding om at bilen har streiket like før vi skulle gjøre en hel masse ærend. Typisk!