_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

VINNER AV GIVEAWAY

VINNER AV GIVEAWAY

20150714-_DSC0327.jpg

Skjermbilde 2015-08-11 kl. 10.26.37

Jeg må først BEKLAGE at dette innlegget ikke kom da det skulle. Men her i huset fikk vi ikke internett oppe og gå før jeg skulle reise inn til Oslo for å ha første skoledag. De siste dagene har vært svært så travle. Men nå kommer det.

Tilfeldighetene ville ha det til at..

.... SILJE

skulle få vasene. Gratulerer Silje!

 

Du har fått mail og jeg håper du liker vasene <3

PROSESSEN MOT ET UTEOMRÅDE

PROSESSEN MOT ET UTEOMRÅDE

OM EN SJENK

OM EN SJENK