1.15 SPENNENDE OG FINE FAKTA OM DEG + ET BILDE

Skjermbilde 2015-09-10 kl. 15.29.12 1. Jeg er politisk interessert og har alltid vært fascinert av samfunnsvitenskapelige spørsmål. Jeg er ikke partipolitisk engasjert og anser meg som nøytral, og stemmer på det partiet jeg mener har de beste fanesakene for den tiden vi lever i her og nå. Likevel er det enkelte stortingsparti jeg ikke liker og nesten aldri finner meg enig i: SV, Rødt og KrF.

2. Jeg har en enorm forkjærlighet for blomster og planter. I hjemmet mitt finner du blomstermotiver på alt fra tapetvalg til klær, tallerkener og friske blomster på bordet hver uke.

3. Jeg ler og tuller MYE. Ofte. Hele tiden. Noen gang blir jeg så oppjaget når jeg tuller at jeg ikke vet hvor grensene går. Eller, det er ikke helt sant. Jeg vet det, men gjør det likevel. Nordlendingen i meg har mye galgenhumor som folk her nede ikke er helt vant med!

4. Noe av det jeg synes er litt vondt med å bo på Østlandet er at jeg ikke får spist middag sammen med besteforeldrene mine eller vært mer på hytta vår enn to ganger i året.

5. Jeg er tante til tre herlige barn som også bor alt for langt unna meg.

6. Jeg gråter alt for lett fremfor folk.

7. Jeg har begynt å danse samba i Oslo, og det er morsommere enn noen idrett, trening eller annen fritidsaktivitet jeg har vært med på noen gang!

8. Hadde jeg kunne valgt om igjen ville jeg flyttet fra Narvik som 15åring og begynt på musikklinja på Sortland. Vokal skulle vært mitt hovedinstrument.

9. Mellomnavnet til min avdøde bestefar var Wilhelm. Og det synes jeg er så fint at jeg vil oppkalle min evt sønn etter han.

10. Jeg får første fornemmelse av julefølelse i august. Hvert år. Jeg tror det er fordi det er i august det begynner å bli skjømt og mørkt på kveldene i nord. Og mørketid forbinder jeg med jul.

11. Jeg har sluttet å lese de største norske motebloggerne. Jeg føler meg alltid litt mindre vakker, litt mindre interessant og har et litt større behov for å kjøpe ting jeg ikke trenger etter jeg har vært inne og lest.

12. Jeg tror jeg følger med på 20 forskjellige serier.

13. Hjemme hos meg selv foretrekker jeg at folk forsyner seg og leter frem selv enn at jeg skal lete  frem det de trenger. Jeg ønsker at gjester skal føle seg hjemme når de er på besøk, og derfor tar jeg det som er kompliment når folk tør å finne frem selv.

14. Jeg synes det er skummelt å gå på master. Og må innrømme at jeg er ganske redd for å ikke lykkes.

15. Jeg elsker sushi.