_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

2. EN TING DU HAR KJEMPELYST PÅ AKKURAT NÅ

2. EN TING DU HAR KJEMPELYST PÅ AKKURAT NÅ

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 11.01.21  

Min største møbelforelskelse for tiden er Ton no14 i svart rotting.

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 11.01.36

 

Jeg får følelsen av en fransk fortauskafé når jeg tenker på disse stolene. Noe som i grunn passer meg veldig fint, siden jeg elsker kaféer og gjerne vil ha litt av den kaféfølelsen her hjemme.

 

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 11.01.53

 

Den tidløse elegansen bryter litt opp med den typisk, nordiske "kalde" stilen mange har i hjemmet sitt (meg, delvis inkludert). Og det synes jeg er veldig vakkert. Men stolene er noe kostbare, så dette får bli et spareprosjekt for studenten.

ROCK REVOLUTION

ROCK REVOLUTION

1.15 SPENNENDE OG FINE FAKTA OM DEG + ET BILDE