3.FEM TING SOM FÅR DEG TIL Å LE + LITT HVERDAG. 

IMG_0315.jpg

 

Denne synes jeg er veldig vanskelig å svare på, for jeg ler ikke av veldig spesifikke ting. Jeg ler av mye og det meste. Det er veldig situasjonsbetinget. Jeg klarer ikke ramse opp fem ting. Men jeg elsker absurditeter, galgenhumor og le av mine egne særheter.

Når det er sagt, de siste par dagene har jeg bitt meg virkelig i merke hvor høstete det har blitt ute. Fargene dukker opp her og der, lufta blir stadig skarpere og det lukter ekstra friskt ute når regn og skog møtes.

IMG_0302

Når det regnet som verst og jeg hadde undervisningsfri, brukte jeg tiden på å sitte inne og høre trommingen av dråper mot veranda. Jeg jubler av sol, men jeg jubler også av regn. For tiden er jeg i et humør hvor jeg er veldig mottagelig for regn og ruskevær.

IMG_0315

Jeg har også vært på min tredje sambatime og brukt mine nye dansesko fra Doda dans. Det er så lenge siden jeg har kjent på den godfølelsen jeg får av å dra på disse timene, at jeg lurer på om jeg i det hele tatt har kjent den før.

IMG_0318

Vi har også fått opp tapeten på veggen, endelig. Svigers var innom i går og hjalp oss nybegynnere å legge tapeten siden dette var en litt vanskelig tapet. Vi ble utrolig fornøyde. Jeg gleder meg til å vise frem. Soundtracket til denne uka er Ezra Vine.

Håper DU har en fin start på helga. Nyt!