_DSC6161.jpg

Jeg elsker alt som er ekte og autentisk. Jeg finner inspirasjon i det stille, det sakte, i menneskers tanker og i det som gjør livet helt. Jeg har en forkjærlighet for de enkle gledene i livet. Den varme kaffekoppen om morgenen, blomster i håret og bare fotsåler mot gresset. Det naturlige ligger meg tett om brystet. 

Her inne vil jeg skrive om Slow Living og alt det innebærer. 

Legg gjerne igjen en kommentar. Det hadde vært så fint å vite hvem du er. 

Varme klemmer fra Julianne. 

4. TI TING SOM ER SUPERFINT HOS DET MOTSATTE KJØNN

1. Tredagers skjegg.

2. Lukta av etterbarberingsvann.

3. Hår på kassa.

4. Sterke overarmer.

5. .. Og hvordan de blir fremhevet i tskjorter.

6. Omsorgsfølelsen.

7. Converse og skinnjakke.

8. Ekstremt dårlig humor.

9. Godhet.

10. Ærlighet og integritet.

20150116-_DSC1587

HVIS EN HADDE UBEGRENSEDE MIDLER

EN REGNVÆRSDAG